VOOR 11:00 BESTELD, VANAVOND BEZORGD!

ALTIJD EEN GRATIS KAARTJE BIJ HET BOEKET

Gratis bezorging,
vanaf €50,-

Vóór 11:00 uur besteld,
vanavond bezorgd!

Gratis kaartje
meesturen

GRATIS KAARTJE MEESTUREN

VOOR 11:00 BESTELD, VANAVOND BEZORGD!

GRATIS BEZORGING, VANAF 50 EURO

Beterschapsboeketten

Uwbloemenman voor een mooi beterschapsboeket

Voor 11:00 uur besteld, dezelfde werkdag nog bezorgd!

Zeg het met bloemen!

Een slogan die al eeuwen oud lijkt maar die nog steeds rotsvast overeind staat. Vooral in deze bijzondere tijden wanneer persoonlijk contact vanwege Corona niet altijd mogelijk is, is het sturen van een bloemetje een goed idee. Laat uw boeketten door Uwbloemenman verzorgen! Wij hebben een heel gevarieerd en uitgebreid assortiment aan diverse boeketten. Denk aan onze prachtige plukboeketten met wel 20 verschillende soorten bloemen of een mooi boeket voor uw geliefde. Ook voor de minder mooie momenten in het leven, bijvoorbeeld door ziekte, hebben wij het passende beterschapsboeket. Ontdekt u ons veelzijdige aanbod op uwbloemenman.nl. Voor 11:00 uur besteld is dezelfde dag bezorgd!

 

Waarom een beterschapsboeket bestellen?

Wanneer iemand ziek is, zal de traditionele fruitmand waarschijnlijk niet in goede aarde vallen. Vaak heeft een zieke geen of verminderde eetlust. Iemand beterschap wensen met een bloemetje is wel een goed idee. Een mooi, gevarieerd beterschapsboeket van uitstekende kwaliteit zal altijd in goede aarde vallen. Bestel uw beterschapsboeket snel, eenvoudig en tegen een scherpe prijs via onze website. Onze bloemen zijn altijd dagvers, kleurrijk en van en topkwaliteit. Zo verrast u de zieke absoluut en fleurt u hem of haar ongetwijfeld op met onze fleurige boeketten.

Een beterschapsboeket is zonder meer een uitstekende manier om hem of haar een hart onder de riem te steken. Zeker wanneer iemand in het ziekenhuis ligt, is beterschap wensen met een bloemetje zeer aan te bevelen. Het beterschapsboeket, dat u natuurlijk via uwbloemenman bestelt, zal de onpersoonlijke kamer in het ziekenhuis direct een warme uitstraling geven en zo laat u de ontvanger weten dat u hem of haar een hart onder de riem wilt steken.

U kunt natuurlijk een veldboeket bestellen maar een vol en wat lager beterschapsboeket past altijd op het nachtkastje van de zieke. Kent u de zieke eigenlijk niet zo goed? Een vrolijke bos bloemen is altijd een schot in de roos. Geef een zieke bij voorkeur geen boeket cadeau met sterk geurende bloemen. De zieke kan van de geur mogelijk last van hebben. Wilt u iemand beterschap wensen met een bloemetje en wilt u graag advies over het beterschapsboeket? Wij helpen u graag met het maken van een keuze en het samenstellen van het ideale beterschapsboeket. Neem contact met ons op via 0318-250130 of vul het contactformulier in.

 

De betekenis van kleuren en bloemen

Wanneer u een boeket via ons bestelt, is het goed om te weten dat sommige kleuren en sommige soorten bloemen een diepere betekenis hebben.
De kleur rood en rozen staat natuurlijk voor liefde.

Zo stralen gele bloemen energie uit, terwijl oranje bloemen voor vrolijkheid staan. Boeketten beterschap waarin deze twee kleuren zijn verwerkt zijn dus een echte oppepper voor de zieke ontvanger.
Wilt u de zieke een positieve boost geven? Lelies en magnolia’s beschikken over deze positieve invloed. Bestel ze het liefst in de kleur wit.
Een boeket waar zonnebloemen in verwerkt zijn, straalt optimisme uit. Omdat zonnebloemen altijd met de zon meedraaien, geven ze een boodschap aan de zieke af. Blijf altijd op het positieve focussen.

Hard onder de riem

Waarom kiezen voor Uwbloemenman.nl?

25 jaar ervaring in boeketten

Ons team bestaat al meer dan 25 jaar uit gediplomeerde bloemisten die uw boeket met de hand binden en met veel zorg verpakken.

Dezelfde dag bezorgd

Boeket bloemen besteld voor 11:00 uur? Dan worden deze dezelfde dag nog bij u bezorgd.

Elke werkdag bezorgd

Wij bezorgen iedere werkdag tussen 17:00 uur tot 22:00 uur

UwBloemenman.nl - Contact

Hulp nodig?

Bel ons via: 0318 79 60 35

Ma t/m Vr van 09:00 uur tot 17:00 uur