VOOR 11:00 BESTELD, VANAVOND BEZORGD!

ALTIJD EEN GRATIS KAARTJE BIJ HET BOEKET

Gratis bezorging,
vanaf €50,-

Vóór 11:00 uur besteld,
vanavond bezorgd!

Gratis kaartje
meesturen

GRATIS KAARTJE MEESTUREN

VOOR 11:00 BESTELD, VANAVOND BEZORGD!

GRATIS BEZORGING, VANAF 50 EURO

Rozen beer

Een unieke rozen beer is perfect als cadeau!

Voor 11:00 uur besteld, dezelfde werkdag nog bezorgd!

Verras uw geliefde met een rozen beer

Bent u op zoek naar een leuk alternatief voor een boeket met rozen of een ander bosje bloemen? Kies dan voor een unieke rozen beer! Deze schattige beer is handgemaakt, van hoogwaardige kwaliteit én exclusief. De rozen teddybeer is namelijk niet in de winkels verkrijgbaar. Doordat de rose bear is gemaakt van synthetische rozen, weet u zeker dat de ontvanger lange tijd plezier heeft van het unieke geschenk.

Het ideale cadeautje kopen

De rozen beer van 25 cm of 40 cm is het ideale cadeautje voor bijzondere gelegenheden, Valentijnsdag of gewoon om iemand te laten weten dat u van hem of haar houdt. Om het cadeau compleet te maken leveren we de beer van rozen in een luxe giftbox. Het is tevens mogelijk om een kaartje te versturen. Zo voegt u een persoonlijke boodschap toe aan de beer met rozen.

Welke kleur rozen teddybeer kiest u?

De rozen teddybeer is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals roze, rood, wit en blauw. Roze en blauwe zijn bijvoorbeeld leuk om te geven als er een kindje is geboren. Met een rode beer verklaart u iemand de liefde, terwijl een witte beer stijlvol is! Ook de rozen beertjes die bestaan uit verschillende kleuren bloemen vormen een echte blikvanger.

Bestel uw beer van rozen direct

Bent u verliefd op onze beertjes van rozen? Kies dan een kleur, formaat en let goed op de overige details. Zo hebben sommige beren een hartje vast, andere beertjes hebben een strikje. Rond de kerstperiode is onze ¨Beer Santa¨ een echte bestseller. Mocht u een keuze hebben gemaakt, bestel uw rozen teddybeer dan direct en wij versturen deze snel. Als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het plaatsen van een bestelling, horen we graag van u!