VOOR 11:00 BESTELD, VANAVOND BEZORGD!

ALTIJD EEN GRATIS KAARTJE BIJ HET BOEKET

Gratis bezorging,
vanaf €50,-

Vóór 11:00 uur besteld,
vanavond bezorgd!

Gratis kaartje
meesturen

GRATIS KAARTJE MEESTUREN

VOOR 11:00 BESTELD, VANAVOND BEZORGD!

GRATIS BEZORGING, VANAF 50 EURO

Plukboeketten

Uwbloemenman voor een mooi plukboeket bezorgen

Voor 11:00 uur besteld, dezelfde werkdag nog bezorgd!

Plukboeketten bezorgen: mooi voor elk interieur

Verras jezelf of iemand anders met een prachtig en origineel plukboeket. U kunt kiezen uit een groot aantal verschillende kleursamenstellingen. Ga bijvoorbeeld voor klassieke-, speelse- of romantische bloemen. Uw plukboeket wordt samengesteld uit een selectie van twintig soorten bloemen van het lopende seizoen. De bindsters zorgen ervoor dat ieder pluk- of veldboeket een uniek kunstwerk is. Mooi om zelf naar te kijken en mooi om te laten bezorgen bij familie, vriend, collega en/of kennis. Bekijk het veelzijdige aanbod plukbloemen van Uwbloemenman in ons assortiment.

Plukbloemen zorgen voor meer sfeer in huis

Plukbloemen worden samengesteld met de bloemen van het seizoen. Hierdoor heeft u of de ontvanger altijd een sfeervol plukboeket in huis. Onze bloemist zorgt ervoor dat de kleuren perfect bij elkaar passen. Heeft u een speciale wens, een allergie of een voorkeur voor een bloemensoort? De bloemist kan een plukboeket voor u samenstellen, die perfect aansluit op uw wensen. Uwbloemenman zorgt ervoor dat het bloemen bezorgt op het door u aangegeven adres en op de juiste datum gebeurt. Voor de ontvanger is het krijgen van zo’n kleurrijk boeket natuurlijk een feestje, hierdoor uitstekend geschikt als verjaardagsboeket. Maar ook om iemand een hart onder de riem te steken, zijn deze beterschap bloemen bezorgen een mooi geschenk.

Uw plukboeket laten bezorgen en compleet naar eigen wens

Een plukboeket is helemaal van deze tijd. Door de verschillende kleuren, samenstellingen en groottes passen deze boeketten bloemen in ieder interieur. Maak een keuze uit het ruime assortiment. Geef uw voorkeuren aan of kies voor het verrassingsboeket. Daarnaast hebben we deze bloemen ook als herfstboeket. Wilt u uw plukboeket een of twee maatje groter? Geen probleem voor de bloemist van Uwbloemenman. De bindsters zorgen ervoor dat het boeket helemaal naar uw smaak wordt samengesteld. Zoekt u een mooie vaas bij uw boeket? U kunt uw bloemen bestellen en direct aangeven of u deze met of zonder vaas bezorgd wilt hebben. Tijdens het bestellen kunt u gratis een kaartje met uw eigen tekst invullen.

Uniek plukboeket bestellen

Wat maakt plukboeketten nou zo bijzonder? In de eerste plaats bestaat een pluk- of veldboeket uit verschillende bloemsoorten op diverse hoogten. Deze worden losjes bij elkaar gebonden. Hierdoor ontstaat er een los en speels hoog-laag effect. Door verschillende kleuren te gebruiken en weinig bladeren, wordt ieder plukboeket een uniek kunstwerk. Op dit moment zijn veldboeketten helemaal trendy en staan ze mooi in vrijwel elk interieur. Kies de kleuren die bij u of een andere ontvanger passen, en geniet van de schoonheid van de verse veldboeketten van Uwbloemenman.

Uw plukboeket versturen en dezelfde dag al in huis bezorgen

Heeft u vandaag nog een mooi boeket nodig? Wanneer u vóór 11.00 uur uw boeket bestelt, dan kan Uwbloemenman dezelfde dag al de bloemen bezorgen. Deze service kost u niets extra. Bloemen bezorgen gebeurt tussen 17.00 en 22.00 uur, zodat de ontvanger snel van het boeket kan genieten. Bestelt u na 11.00 uur, dan is de standaard levertijd 1 werkdag. Wilt u het boeket liever op een andere dag laten bezorgen? Tijdens het bestelproces kunt u zelf een datum kiezen. Uwbloemenman zal op tijd de bloemen versturen, zodat ze op de gewenste datum bezorgd worden. U krijgt een track & trace code, waarmee u de bestelling op de voet kan volgen.

Voor 11:00 besteld, dezelfde dag nog bezorgd.

Waarom kiezen voor Uwbloemenman.nl?

25 jaar ervaring in boeketten

Ons team bestaat al meer dan 25 jaar uit gediplomeerde bloemisten die uw boeket met de hand binden en met veel zorg verpakken.

Dezelfde dag bezorgd

Boeket bloemen besteld voor 11:00 uur? Dan worden deze dezelfde dag nog bij u bezorgd.

Elke werkdag bezorgd

Wij bezorgen iedere werkdag tussen 17:00 uur tot 22:00 uur

UwBloemenman.nl - Contact

Hulp nodig?

Bel ons via: 0318 79 60 35

Ma t/m Vr van 09:00 tot 17:00