VOOR 11:00 BESTELD, VANAVOND BEZORGD!

ALTIJD EEN GRATIS KAARTJE BIJ HET BOEKET

Gratis bezorging,
vanaf €50,-

Vóór 11:00 uur besteld,
vanavond bezorgd!

Gratis kaartje
meesturen

GRATIS KAARTJE MEESTUREN

VOOR 11:00 BESTELD, VANAVOND BEZORGD!

GRATIS BEZORGING, VANAF 50 EURO

Rose Bears

Perfect als cadeau!

Voor 11:00 uur besteld, dezelfde werkdag nog bezorgd!

De symboliek van rozen

Een boeket rode rozen aan je geliefde geven, zegt misschien wel meer dan duizend woorden. Rode rozen spelen een grote rol op Valentijnsdag, maar zeker ook in ieder ander romantisch boeket. Dat de roos een liefdessymbool is, heeft waarschijnlijk te maken met de mythe van Adonis. Uit zijn dood ontsproten de eerste rozen en hierna werden deze bloemen het symbool voor eeuwige liefde. Ook de god Mars is volgens de Romeinen uit een roos geboren.

Gekleurde bloemen

Toch zijn er ook nog talloze andere bloemen die kunnen bijdragen aan de liefdevolle uitstraling van een romantisch boeket. Het hoeft niet altijd per se een roos te zijn die domineert. Allereerst doet de kleur van de bloem al heel veel. Ook roze staat namelijk voor romantiek, lieflijkheid en tederheid. Blauw staat onder andere voor oprechtheid, trouw en oneindigheid. Allemaal symbolische betekenissen die het romantische boeket een meerwaarde geven. Wit staat daarentegen voor de puurheid van jullie liefde.

Een explosie van liefde

Behalve dat rozen voor de liefde staan, vertegenwoordigen lelies de vrouwelijkheid en elegantie. Pioenrozen staan symbool voor oprechtheid en met de iris breng je goed nieuws. De hyacint vertegenwoordigt zachtheid en de amaryllis staat voor trots en bewondering. De gardenia is voor de geheime liefde en met de jasmijn hoop je op wederzijdse gevoelens. Zo zijn er nog veel meer bloemen die een romantische betekenis hebben en perfect passen in het romantische boeket. Een samengesteld boeket met verschillende bloemen kan dus ook een explosie van liefde vertegenwoordigen.

Altijd een moment voor bloemen

Bloemen met een romantisch tintje geef je niet alleen op Valentijnsdag, alhoewel deze dag hier natuurlijk wel bij uitstek voor geschikt is. Maar eigenlijk is iedere dag van het jaar geschikt om je partner of iemand om wie je geeft met een mooi boeket bloemen te verrassen. Maar zeker als verjaardagsboeket, of bij een jubileum of tijdens een moeilijke periode zal de ontvanger van het boeket dit enorm waarderen. Bloemen maken mensen vrolijk en bloemen krijgen, zorgen dat je jezelf geliefd voelt. Genoeg redenen dus om iemand eens een mooi boeket te sturen.

Bloemen bezorgen

Wil jij je geliefde verrassen en een romantisch boeket bestellen? Je kunt de bloemen thuis laten bezorgen of op een ander opgegeven adres. Voor 11:00 uur een boeket bestellen is dezelfde dag bezorgen. Net zoals de andere boeketten, de rouwstukken of bloemstukken voor andere gelegenheden, worden de romantische boeketten met zorg samengesteld. Kijk gewoon eens bij de vele mogelijkheden van uwbloemenman.nl, het ruime assortiment en de kwaliteit van de bloemen zal je zeker niet teleurstellen.

Voor 11:00 uur besteld, dezelfde werkdag nog bezorgd.

Waarom kiezen voor Uwbloemenman.nl?

25 jaar ervaring in boeketten

Ons team bestaat al meer dan 25 jaar uit gediplomeerde bloemisten die uw boeket met de hand binden en met veel zorg verpakken.

Dezelfde dag bezorgd

Boeket bloemen besteld voor 11:00 uur? Dan worden deze dezelfde dag nog bij u bezorgd.

Elke werkdag bezorgd

Wij bezorgen iedere werkdag tussen 17:00 uur tot 22:00 uur

UwBloemenman.nl - Contact

Hulp nodig?

Bel ons via: 0318 79 60 35

Ma t/m Vr van 09:00 uur tot 17:00 uur