VOOR 11:00 BESTELD, VANAVOND BEZORGD!

ALTIJD EEN GRATIS KAARTJE BIJ HET BOEKET

Gratis bezorging,
vanaf €50,-

Vóór 11:00 uur besteld,
vanavond bezorgd!

Gratis kaartje
meesturen

GRATIS KAARTJE MEESTUREN

VOOR 11:00 BESTELD, VANAVOND BEZORGD!

GRATIS BEZORGING, VANAF 50 EURO

Verjaardagsboeketten

Uwbloemenman voor een mooi felicitatie boeket

Voor 11:00 uur besteld, dezelfde werkdag nog bezorgd!

Een felicitatieboeket bestellen: de voordelen & mogelijkheden:

Wilt u iemand feliciteren voor bijvoorbeeld een geboorte, jubileum, het behalen van een rijbewijs of diploma? Een van de leukste manieren om iemand met een prachtig boeket van Uwbloemenman.nl te verrassen. Uwbloemenman.nl heeft voor elke gelegenheid de juiste boeketten in zijn assortiment. Kies bijvoorbeeld een kleurrijk verjaardagsboeket. De boeketten worden met een gratis wenskaartje geleverd, zodat u uw persoonlijke felicitatie hier aan toe kunt voegen. 

 

De voordelen 

Online via Uwbloemenman een fraai bloemboeket voor een verjaardag bestellen, heeft een flink aantal voordelen.

Ten eerste is het gemak. Een verjaardagsboeket bestellen kan via internet bij Uwbloemenman.nl U kiest zelf uw boeket uit. Dat kan een kan-en-klaar bloemenboeket zijn. Maar ook is er de optie om zelf een aantal bloemsoorten te combineren tot een uniek en persoonlijk boeket. Vervolgens voegt u een persoonlijke boodschap of felicitatie toe en geeft u het adres op waar (en wanneer) het boeket bezorgd moet worden. Zo simpel werkt het dus!

Ook is een groot voordeel van een verjaardagsboeket online bestellen en laten bezorgen dat u hier uw persoonlijke felicitatie of boodschap of afbeelding aan toe kunt voegen. Dit maakt een verjaardagsboeket nog net iets persoonlijker en specialer!

De mogelijkheden 

U kunt de boeketten zo mooi en bijzonder maken als u zelf wilt. Qua kleuren en bloemsoorten is bij het kiezen van een boeket alles mogelijk. Naast verjaardags/felicitatie boeket kunt u ook kiezen voor plukboeketten. Deze boeketten zijn momenteel erg populair. Deze boeketten  bestaan uit twintig verschillende bloemsoorten  afhankelijk van het seizoen, deze kunnen naar eigen kleurwens samengesteld worden.

 

Waarom kiezen voor Uwbloemenman.nl?

25 jaar ervaring in boeketten

Ons team bestaat al meer dan 25 jaar uit gediplomeerde bloemisten die uw boeket met de hand binden en met veel zorg verpakken.

Dezelfde dag bezorgd

Boeket bloemen besteld voor 11:00 uur? Dan worden deze dezelfde dag nog bij u bezorgd.

Elke werkdag bezorgd

Wij bezorgen iedere werkdag tussen 17:00 uur tot 22:00 uur

UwBloemenman.nl - Contact

Hulp nodig?

Bel ons via: 0318 79 60 35

Ma t/m Vr van 09:00 uur tot 17:00 uur