VOOR 11:00 BESTELD, VANAVOND BEZORGD!

ALTIJD EEN GRATIS KAARTJE BIJ HET BOEKET

Gratis bezorging,
vanaf €50,-

Vóór 11:00 uur besteld,
vanavond bezorgd!

Gratis kaartje
meesturen

GRATIS KAARTJE MEESTUREN

VOOR 11:00 BESTELD, VANAVOND BEZORGD!

GRATIS BEZORGING, VANAF 50 EURO

Verjaardagsboeket

Uwbloemenman voor een mooi verjaardagsboeket en bos verjaardag bloemen

Voor 11:00 uur besteld, dezelfde werkdag nog bezorgd!

Een verjaardagsboeket sturen en bezorgen

Wilt u iemand feliciteren voor bijvoorbeeld een geboorte, jubileum, het behalen van een rijbewijs of diploma? Een van de leukste manieren om iemand met een prachtig verjaardagsboeket van Uwbloemenman.nl te verrassen. Uwbloemenman.nl heeft voor elke gelegenheid de juiste verjaardag bloemen in zijn assortiment. Kies bijvoorbeeld voor het sturen van een kleurrijk verjaardagsboeket. De bos bloemen wordt met een gratis wenskaartje geleverd, zodat u uw persoonlijke felicitatie hier aan toe kunt voegen. Bij bestelling voor 11:00, kunt u de bloemen vandaag nog laten bezorgen! Kiest u liever voor morgen bloemen bezorgen, is dit ook eenvoudig te selecteren bij het bestellen. 

 

De voordelen van verjaardag bloemen bestellen

Online via Uwbloemenman een fraaie bos bloemen voor verjaardag sturen en bezorgen, heeft een flink aantal voordelen.

Ten eerste is het gemak. Een verjaardagsboeket bestellen kan online bij Uwbloemenman.nl U kiest zelf uw boeket uit. Dat kan een kan-en-klaar bloemen boeket zijn. Maar ook is er de optie om zelf een aantal bloemsoorten te combineren tot een uniek en persoonlijk boeket. Vervolgens voegt u een persoonlijke boodschap of felicitatie toe en geeft u het adres op waar (en wanneer) de verjaardag bloemen bezorgd moet worden. Zo simpel werkt het dus!

Ook is een groot voordeel van een verjaardagsboeket online bestellen en laten sturen en bezorgen dat u hier uw persoonlijke felicitatie of boodschap of afbeelding aan toe kunt voegen. Dit maakt een bos bloemen nog net iets persoonlijker en specialer!

De mogelijkheden van bloemen sturen verjaardag

U kunt de boeketten zo mooi en bijzonder maken als u zelf wilt. Qua kleuren en bloemsoorten is bij het kiezen van een verjaardagsboeket alles mogelijk. Naast verjaardags/felicitatie boeket kunt u ook kiezen voor een plukboeket bezorgen of tulpen boeket bestellen. Deze boeketten zijn momenteel erg populair, ook als geboorte boeket versturen. Deze boeketten bestaan uit twintig verschillende bloemsoorten afhankelijk van het seizoen, deze kunnen naar eigen kleurwens samengesteld worden.

 

Waarom kiezen voor Uwbloemenman.nl?

25 jaar ervaring in boeketten

Ons team bestaat al meer dan 25 jaar uit gediplomeerde bloemisten die uw boeket met de hand binden en met veel zorg verpakken.

Dezelfde dag bezorgd

Boeket bloemen besteld voor 11:00 uur? Dan worden deze dezelfde dag nog bij u bezorgd.

Elke werkdag bezorgd

Wij bezorgen iedere werkdag tussen 17:00 uur tot 22:00 uur

UwBloemenman.nl - Contact

Hulp nodig?

Bel ons via: 0318 79 60 35

Ma t/m Vr van 09:00 uur tot 17:00 uur