VOOR 11:00 BESTELD, VANAVOND BEZORGD!

ALTIJD EEN GRATIS KAARTJE BIJ HET BOEKET

Gratis bezorging,
vanaf €50,-

Vóór 11:00 uur besteld,
vanavond bezorgd!

Gratis kaartje
meesturen

GRATIS KAARTJE MEESTUREN

VOOR 11:00 BESTELD, VANAVOND BEZORGD!

GRATIS BEZORGING, VANAF 50 EURO

Kerstboeketten

Uwbloemenman voor een sfeervol kerstboeket.

Voor 11:00 uur besteld, dezelfde werkdag nog bezorgd!

Kerstboeket van de online bloemist

In deze tijd van het jaar richten vele mensen zich op Kerst. Het is een periode, waarin gezelligheid centraal staat. Maar hoe kunt u uw geliefde familie en vrienden uw waardering overbrengen? Immers, corona gooit flink roet in het eten. Wij van Uwbloemenman bieden u een mooie kans! Wat denkt u van een mooi kerstboeket? U laat gewoon uw boeket bezorgen zonder dat u er de deur voor uit hoeft. Volledig coronaproof.

Als u voor 11.00 uur bestelt, wordt uw boeket nog dezelfde dag bezorgd. Neem snel een kijkje bij onze boeketten en maak uw keuze.

Enig resultaat

Bezorgen is onze specialiteit

Boeketten en bloemen bezorgen is onze specialiteit. Wij doen dit al meer dan 25 jaar. Wij hebben een uitgebreid assortiment, waaronder romantische boeketten, herfstboeketten, verjaardagsboeketten en natuurlijk kerstboeketten. Uw boeket wordt pas samengesteld nadat u besteld heeft. Vers is voor ons een groot goed.
Wij bezorgen uw boeket door heel Nederland, dus u kunt eigenlijk altijd bij ons terecht. De bezorging via onze koeriersdienst vindt plaats van maandag t/m zaterdag tussen 17.00 en 22.00 uur.

Bloemen brengen kerstsfeer in huis

Met een boeket mooie bloemen van Uwbloemenman brengt u de kerstsfeer in huis. Daar wordt iedereen vrolijk van. Vreugde, licht en gezelligheid… dat stralen onze kerstboeketten uit. Uw familie en vrienden blij maken is nog nooit zo eenvoudig geweest. Laat ons dus dit jaar eens uw boeket bezorgen!

Een boeket rozen als kerstcadeau

Een van de favorieten als kerstcadeau is een boeket rozen. Uwbloemenman stelt dit boeket met liefde samen. Liefde die past bij de aard van een kerstcadeau. U deelt met deze prachtige bloemen uit wat u de ander gunt. Uw boeket bezorgen wij graag voor u op de dag dat u dat wilt.

Hoe ziet uw kerstboeket eruit?

Is zo’n boeket als kerstcadeau een standaard boeket-van-alledag? Dat hangt ervan af hoe u dat ziet. De kwaliteit van de gebruikte verse bloemen is vanzelfsprekend gelijk. Maar de vorm kan afwijken; meer in de richting van waar mensen aan denken bij het Kerstfeest. Zoals een herfstboeket vooral de herfstkleuren laat zien, zijn bijvoorbeeld kransen en kerststukjes onze uitwerking van het thema Kerst. Met alle maatregelen is dit een uitgelezen kans om een boeket te geven. Ja, daar waar wij uw bloemen bezorgen, komt uw liefde voor de ontvanger in huis. Ook dat hoort bij Kerstmis.

Kerst in coronatijd

De kerstdagen zijn anders dan anders dit jaar. Ook onze service is aangepast aan de geldende coronamaatregelen. Dat zal u niet verbazen. Maar in zekere zin zijn wij hier al langere tijd op voorbereid. Wij zien niet voor niets al jaren Dè online bloemist. En zo helpen wij u en uw familie en vrienden aan een kleur- en fleurrijke kerst.
Uw kerstboeket kan voor de ontvanger zomaar aanvoelen als een kerstpakket. Een teken van leven in deze roerige tijden. Uw wapen tegen het eenzaamheidsvirus in uw omgeving. Alleen samen krijgen we corona onder controle. Alleen samen maken we van deze kerst in coronatijd een witte kerst. Wit van vreugde en van sfeer.
Zullen wij de samenwerking aangaan en uw bloemen bezorgen?

Vrolijke kerstdagen

Uw online bloemist wenst u en uw relaties vrolijke kerstdagen toe.

Een kerst zonder bloemen, 
is voor ons geen kerst te noemen.
Maar mèt ons kerstboeket, 
wordt het een kerst vol pret.

Nogmaals, als u voor 11.00 uur bestelt, bezorgen wij uw boeket diezelfde dag nog!

Voor 11:00 besteld, dezelfde dag nog bezorgd.

Waarom kiezen voor onze herfstboeketten

25 Jaar ervaring in boeketten

Wij beschikken over een compleet team die uw boeketten maken en bezorgen. Dit doen al meer dan 25 jaar.

Dezelfde dag bezorgd

Boeketten bloemen besteld voor 11:00 uur dan worden dezelfde dag nog voor u door ons bezorgd.

Elke werkdag bezorgd.

Wij bezorgen iedere werkdag tussen 17:00 tot 22:00 uur.

UwBloemenman.nl - Contact

Hulp nodig?

Bel ons via: 0318 79 60 35

Ma t/m Vr van 09:00 uur tot 17:00 uur