VOOR 11:00 BESTELD, VANAVOND BEZORGD!

ALTIJD EEN GRATIS KAARTJE BIJ HET BOEKET

Gratis bezorging,
vanaf €50,-

Vóór 11:00 uur besteld,
vanavond bezorgd!

Gratis kaartje
meesturen

GRATIS KAARTJE MEESTUREN

VOOR 11:00 BESTELD, VANAVOND BEZORGD!

GRATIS BEZORGING, VANAF 50 EURO

Veel Gestelde Vragen

Wat is de levertijd?

De standaard levertijd bij Uwbloemenman.nl is 1 werkdag.  Besteld u voor 11:00 uur kunt u deze dezelfde dag nog de bloemen bezorgd hebben. Bij het plaatsen van een bestelling en in de bestelbevestiging staat de levertijd. Zodra de bestelling is verzonden ontvang je een bevestiging met een Track & Trace code, waarmee je de zending kunt volgen.

 

Waar bezorgen jullie?

Wij bezorgen door heel Nederland behalve op de waddeneilanden.

Bezorgdatum aanpassen.

In het bestel proces kan je de gewenste datum kiezen. Het is mogelijk dat de gewenste datum er niet tussen staat, dit is dan een dag waarop Uwbloemenman.nl niet in staat is de bestelling tijdig te bezorgen.

Betaling mislukt.

Het komt wel is voor dat de betaling niet loopt zoals gewenst. Als Uwbloemenman.nl een bestelling tegenkomt die niet afgerond is word deze niet verstuurd ook heb je al een ordebevestiging van ons gehad. Je kan ons via het contact formulier hierop wijzen, wij zullen dan een betaal link sturen die u alsnog kunt voldoen.

 

Boeket te laat bezorgd?

Helaas kan het zijn dat je betalingsbevestiging te laat bij ons binnenkomt en hierdoor je boeket de dag erna in behandeling genomen wordt.

 

Bezorgtijden.

Om te garanderen dat jouw boeket goed aankomt, leveren wij tussen 17:00 en 22:00 uur. 

 

Bestelmogelijkheden.

Bij Uwbloemenman.nl kun je enkel via de webshop bestellen.

 

Ik heb een klacht.

Het kan natuurlijk voorkomen dat uw bestelling niet naar wens is. Dat is erg vervelend het blijft natuurlijk een levend product, je kan contact met ons opnemen via de mail.