VOOR 11:00 BESTELD, VANAVOND BEZORGD!

ALTIJD EEN GRATIS KAARTJE BIJ HET BOEKET

Gratis bezorging,
vanaf €50,-

Vóór 11:00 uur besteld,
vanavond bezorgd!

Gratis kaartje
meesturen

GRATIS KAARTJE MEESTUREN

VOOR 11:00 BESTELD, VANAVOND BEZORGD!

GRATIS BEZORGING, VANAF 50 EURO

Over Uwbloemenman.nl

Uwbloemenman.nl is dé webshop waar u terecht kunt voor een breed assortiment boeketten bloemen voor allerlei gelegenheden. Op de website kunt u kiezen uit een groot aanbod aan standaard voorbeelden. Uiteraard kunnen wij een boeket samenstellen dat helemaal aansluit bij uw wensen.

Voor 11:00 besteld, dezelfde dag nog bezorgd.

Boeketten bestellen en bezorgen door heel Nederland.

Wij verzorgen de bezorging door heel Nederland. De boeketten worden verpakt in speciaal daarvoor bestemde bloemendozen waardoor deze altijd vers bij u aankomen. Voor 11:00 uur besteld betekent vandaag nog in huis. Wij verzenden de bloemen per koeriersdienst en de bezorging is van maandag tot vrijdag.  Aangezien wij een efficiënte bedrijfsvoering hebben kunnen wij de boeketten tegen concurrerende prijzen aanbieden. Ook de bezorgkosten kunnen wij relatief laag houden. U betaalt voor levering in heel Nederland slechts € 6,50.

Voor 11:00 besteld, dezelfde dag nog bezorgd.

Verschillende boeketten bloemen

Wilt u uzelf of een ander verrassen met een smaakvol samengesteld boeket vers van de veiling? Dan vindt u bij ons een ruime sortering. Plukboeketten mogen zich verheugen in een steeds toenemende populariteit. Deze bestaan uit plusminus 20 verschillende soorten bloemen in diverse hoogtes. Dit geeft een heel speels effect. Echt een blikvanger in uw interieur. Ook rozen in verschillende kleuren leveren wij. Wilt u een geliefde verrassen? Dan zijn rode rozen al sinds mensenheugenis hiervoor het geëigende middel. Deze worden per stuk aangeboden, het is aan u hoeveel wij uw geliefde mogen aanbieden. Ook voor speciale gelegenheden zoals moederdag waarbij u haar in het zonnetje wilt zetten vindt u ongetwijfeld een passend boeket op de webshop. Er zijn vrolijke en droevige momenten in een mensenleven. Onze binders verzorgen voor u trouw- en rouwboeketten op maat. Daarnaast vindt u in onze sale scherp geprijsde boeketten, voor het goedkoop bloemen laten bezorgen.

Wilt u zich dus verzekeren van een dagvers boeket bloemen van hoge kwaliteit, maakt u dan een keuze uit het aanbod op de website of neem telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Voor 11:00 besteld, dezelfde dag nog bezorgd.

Waarom kiezen voor ons?

25 jaar ervaring

Wij beschikken over een compleet team die uw boeketten maken en bezorgen. Dit doen we al meer dan 25 jaar.

Dezelfde dag bezorgd

Boeketten besteld voor 11:00 uur worden dezelfde dag nog  bezorgd.

Elke werkdag bezorgd

Wij bezorgen iedere werkdag tussen 17:00 tot 22:00 uur.