Over Uwbloemenman

Uwbloemenman.nl is dé webshop waar u terecht kunt voor een breed assortiment boeketten bloemen voor allerlei gelegenheden. Op de website kunt u kiezen uit een groot aanbod aan standaard voorbeelden. Uiteraard kunnen wij een boeket samenstellen dat helemaal aansluit bij uw wensen.

Boeketten bestellen en bezorgen door heel Nederland.

Wij verzorgen de bezorging door heel Nederland. De boeketten worden verpakt in speciaal daarvoor bestemde bloemendozen waardoor deze altijd vers bij u aankomen. Voor 11:00 uur besteld betekent vandaag nog in huis. Wij verzenden de bloemen per koeriersdienst en de bezorging is van maandag tot zaterdag.  Aangezien wij een efficiënte bedrijfsvoering hebben kunnen wij de boeketten tegen concurrerende prijzen aanbieden. Ook de verzendkosten kunnen wij relatief laag houden. U betaalt voor levering in heel Nederland slechts € 5,99.

Verschillende boeketten bloemen

Wilt u uzelf of een ander verrassen met een smaakvol samengesteld boeket vers van de veiling? Dan vindt u bij ons een ruime sortering. Plukboeketten mogen zich verheugen in een steeds toenemende populariteit. Deze bestaan uit plusminus 20 verschillende soorten bloemen in diverse hoogtes. Dit geeft een heel speels effect. Echt een blikvanger in uw interieur. Ook rozen in verschillende kleuren leveren wij. Wilt u een geliefde verrassen? Dan zijn rode rozen al sinds mensenheugenis hiervoor het geëigende middel. Deze worden per stuk aangeboden, het is aan u hoeveel wij uw geliefde mogen aanbieden. Ook voor speciale gelegenheden zoals moederdag waarbij u haar in het zonnetje wilt zetten vindt u ongetwijfeld een passend boeket op de webshop. Er zijn vrolijke en droevige momenten in een mensenleven. Onze binders verzorgen voor u trouw- en rouwwerk op maat.

Wilt u zich dus verzekeren van een dagvers boeket bloemen van hoge kwaliteit, maakt u dan een keuze uit het aanbod op de website of neem telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Waarom kiezen voor Ons

25 Jaar ervaring in boeketten

Wij beschikken over een compleet team die uw boeketten maken en bezorgen. Dit doen al meer dan 25 jaar.

Dezelfde dag bezorgd

Boeketten bloemen besteld voor 11:00 uur dan worden dezelfde dag nog voor u door ons bezorgd.

Elke werkdag bezorgd.

Wij bezorgen iedere werkdag tussen 17:00 tot 22:00 uur.

0