VOOR 11:00 BESTELD, VANAVOND BEZORGD!

ALTIJD EEN GRATIS KAARTJE BIJ HET BOEKET

Gratis bezorging,
vanaf €50,-

Vóór 11:00 uur besteld,
vanavond bezorgd!

Gratis kaartje
meesturen

GRATIS KAARTJE MEESTUREN

VOOR 11:00 BESTELD, VANAVOND BEZORGD!

GRATIS BEZORGING, VANAF 50 EURO

Bloemen boeket Moederdag

Zet uw moeder in het zonnetje met een schitterend boeket bloemen. Snel te bestellen en bezorgen bij Uwbloemenman.

Voor 11:00 uur besteld, dezelfde werkdag nog bezorgd!

Boeket Moederdag

Moederdag is het moment om uw moeder in het zonnetje te zetten. Laat weten dat u van haar houdt, haar waardeert én aan haar denkt. Hoe u dat het beste kunt doen? Dat is door bloemen voor Moederdag door ons te laten bezorgen! In onze webwinkel vindt u de mooiste boeketten met een gratis kaartje.

Bloemen voor Moederdag bestellen

Bloemen: (bijna) elke moeder houdt er wel van. Door een bosje bloemen te laten bezorgen weet u dan ook zeker dat u uw (schoon)moeder gelukkig maakt. Ook als u op Moederdag misschien niet bij uw moeder kan zijn, is een boeket bestellen en versturen de ideale oplossing. Zo laat u zien dat u deze dag niet ongemerkt voorbij laat gaan! In ons assortiment vindt u verschillende boeketten die wij zo snel mogelijk bij u of uw moeder thuis bezorgen. Indien gewenst kunt u een gratis kaartje bij het boeket stoppen. Schrijf op dit kaartje een lieve boodschap of wens uw moeder simpelweg een fijne Moederdag!

Moederdag boeket samenstellen

Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten bloemen en boeketten. Met Moederdag zijn rozen altijd een bestseller, maar u kunt ook voor tulpen of een origineel vrolijk boek te kiezen. Is uw moeder een echte knuffelbeer? Dan zijn onze ¨rose bears¨ oftewel handgemaakte beertjes van rozen een aanrader. Een andere optie is om zelf een boeket samen te stellen. Zo weet u zeker dat de lievelingsbloem van uw moeder niet ontbreekt! Tot slot zijn onze zijden bloemen een ideaal cadeau als u op zoek bent naar een bloem die nooit verwelkt.

Moederdag boeket laten bezorgen

Een moederdag boeket laten bezorgen is gratis als u voor 50 euro of meer bestelt in onze webshop. Wij bezorgen het boeket rechtstreeks bij uw moeder of op uw eigen locatie. Dit laatste is handig als u het Moederdag boeket graag persoonlijk wilt overhandigen. Als u op werkdagen voor 11.00 uur uw bestelling plaatst, bezorgen we uw bloemen dezelfde dag nog. Mocht u meer willen weten over onze boeketten en bezorgservice, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder en zorgen ervoor dat uw moeder een onvergetelijke Moederdag heeft dankzij uw mooie cadeau!