VOOR 11:00 BESTELD, VANAVOND BEZORGD!

ALTIJD EEN GRATIS KAARTJE BIJ HET BOEKET

Gratis bezorging,
vanaf €50,-

Vóór 11:00 uur besteld,
vanavond bezorgd!

Gratis kaartje
meesturen

GRATIS KAARTJE MEESTUREN

VOOR 11:00 BESTELD, VANAVOND BEZORGD!

GRATIS BEZORGING, VANAF 50 EURO

Valentijns special + gratis vaas

69,95

Veras uw valentijn!
Een prachtig boeket rode rozen inclusief Vaas.

Kies zelf gemakkelijk jouw bezorgdag!

Wil je een kaartje schrijven? Dat is bij ons GRATIS.

Valentijns special

Iemand verassen op 14 februari? Met dit prachtige boeket rode rozen tovert u een glimlach op het gezicht van uw Valentijn.

Verzorgtips

Wij leveren topkwaliteit rozen die gemiddeld een week mooi blijven, maar hoe kunt u er voor zorgen dat uw boeket met roden rozen ook daadwerkelijk lang mooi blijven in hun vaas? Met onze verzorgingstips kan iedereen zijn roden rozen boekt een langer en mooi leven in de vaas geven.

Schone vaas
- Zeer belangrijk is het gebruik van een schone vaas. Een vieze vaas zorgt ervoor dat de rode rozen eerder een tekort hebben aan voeding en vocht. Dat zal de levensduur verkorten. Vul de vaas met warm water, ongeveer 50 graden, en voeg de rozenvoeding toe.
Bladeren verwijderen
- Verwijder de bladeren die in het water komen. Wanneer u deze zou laten zitten kunnen ze het water sneller troebel maken.
Steel afsnijden
- Snij de rode rozen op maat schuin af. Doe dit minimaal 2 centimeter vanaf het uiteinde van de steel met een scherp mes of rozenschaar. Plaats ze snel in het water om hangende knoppen te voorkomen.
Schoon water
- Alle bloemen zijn gebaat bij vers water, zo ook rode rozen, ververs daarom om de dag het water.
Plaatsing van de vaas
- Plaats de vaas niet op een tochtige plek of midden in de zon.

Bestellen bij uwbloemenman

Wist u dat wij al meer dan 25 jaar ervaring hebben in de bloemenbranche? We kiezen niet alleen met zorg uw bloemensoorten uit. Ook zorgen we ervoor dat alle bloemen en boeketten uit onze webshop dagvers van de bloemenveiling komt. Zo bent u verzekerd van de mooiste bloemen die lang uw vertrek zullen versieren. Door onze passie hebben wij bij uwbloemenman het bedrijf zo efficiënt mogelijk ingericht. Op die manier kunnen we onze passie met iedereen delen. Het zorgt namelijk niet alleen voor een prachtig boeket, maar ook voor een scherpe prijs.

Rode rozen bestellen

We zorgen dat u of uw geliefde binnen een werkdag kan genieten van het boeket. Besteld u voor 11.00 uur in de ochtend? Dan is het mogelijk diezelfde dag nog te bezorgen. Met een Track & Trace Code weet u precies wanneer de bezorging plaats zal vinden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login