Boeket Love + gratis vaas

29,95

Wie gaat u verrassen deze Valentijn ?

Een prachtig wild Valentijns boeket!

Verras uw Valentijn met dit wilde rode boeket. Voorzien van een mooi rood hard en lekkere chocolade van de Noototheek.

Een Plukboeket zorgt voor sfeer in huis

Plukbloemen worden samengesteld met de bloemen van het seizoen. Hierdoor heeft u of de ontvanger altijd een sfeervol plukboeket in huis. Onze bloemist zorgt ervoor dat de kleuren perfect bij elkaar passen. Heeft u een speciale wens, een allergie of een voorkeur voor een bloemensoort? De bloemist kan een plukboeket voor u samenstellen, die perfect aansluit op uw wensen. Uwbloemenman zorgt ervoor dat het bloemen bezorgt op het door u aangegeven adres en op de juiste datum gebeurt. Voor de ontvanger is het krijgen van zo’n kleurrijk boeket natuurlijk een feestje.

Uw plukboeket compleet naar eigen wens

Een plukboeket is helemaal van deze tijd. Door de verschillende kleuren, samenstellingen en groottes passen deze boeketten bloemen in ieder interieur. Maak een keuze uit het ruime assortiment. Geef uw voorkeuren aan of kies voor het verrassingsboeket. Wilt u uw plukboeket een of twee maatje groter? Geen probleem voor de bloemist van Uwbloemenman. De bindsters zorgen ervoor dat het boeket helemaal naar uw smaak wordt samengesteld. Zoekt u een mooie vaas bij uw boeket? U kunt uw bloemen bestellen en direct aangeven of u deze met of zonder vaas bezorgd wilt hebben. Tijdens het bestellen kunt u gratis een kaartje met uw eigen tekst invullen.

Ieder plukboeket is uniek

Wat maakt plukboeketten nou zo bijzonder? In de eerste plaats bestaat een pluk- of veldboeket uit verschillende bloemsoorten op diverse hoogten. Deze worden losjes bij elkaar gebonden. Hierdoor ontstaat er een los en speels hoog-laag effect. Door verschillende kleuren te gebruiken en weinig bladeren, wordt ieder plukboeket een uniek kunstwerk. Op dit moment zijn veldboeketten helemaal trendy en staan ze mooi in vrijwel elk interieur. Kies de kleuren die bij u of een andere ontvanger passen, en geniet van de schoonheid van de verse veldboeketten van Uwbloemenman.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Boeket Love + gratis vaas” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0