VOOR 11:00 BESTELD, VANAVOND BEZORGD!

ALTIJD EEN GRATIS KAARTJE BIJ HET BOEKET

Gratis bezorging,
vanaf €50,-

Vóór 11:00 uur besteld,
vanavond bezorgd!

Gratis kaartje
meesturen

GRATIS KAARTJE MEESTUREN

VOOR 11:00 BESTELD, VANAVOND BEZORGD!

GRATIS BEZORGING, VANAF 50 EURO

Zijden boeket Tess

139,95

Kies zelf gemakkelijk jouw bezorgdag!

Wil je een kaartje schrijven? Dat is bij ons GRATIS.

Uitverkocht

Zijden boeket Tess

 

Dit elegante boeket is een perfecte mix van lichtroze en donkerroze bloemen, vakkundig gemaakt uit de mooiste zijde voor een levensecht effect. Deze zijden bloemen tonen een prachtige variatie van kleuren, van bleekroze knoppen tot volledig bloeiende bloemen in een diep, rijk donkerroze. De textuur en kleur van het groene gebladerte contrasteren mooi met de gedetailleerde bloemen en voegen extra diepte en visueel belang toe aan het arrangement.

Deze combinatie van bloemen wordt tentoongesteld in een hoge, verfijnde vaas, speciaal geselecteerd om de elegantie van het boeket te benadrukken. De vaas is hoog genoeg om de gracieuze stelen van de bloemen beeldschoon te presenteren en zorgt voor een verheven, gedurfd accent dat onmiddellijk de aandacht trekt.

Het licht- en donkerroze zijden boeket in een hoge vaas is een stralende toevoeging aan elk huis waar het staat, of het nu is om een ​​woonkamer te verlevendigen of om een ​​romantisch tintje toe te voegen aan een slaapkamer. Het combineert de schoonheid van levensechte bloemen met het gemak en de duurzaamheid van zijden bloemen, waardoor het een ideale keuze is voor iedereen die houdt van stijl, kleur en natuurlijke elegantie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login