VOOR 11:00 BESTELD, VANAVOND BEZORGD!

ALTIJD EEN GRATIS KAARTJE BIJ HET BOEKET

Gratis bezorging,
vanaf €50,-

Vóór 11:00 uur besteld,
vanavond bezorgd!

Gratis kaartje
meesturen

GRATIS KAARTJE MEESTUREN

VOOR 11:00 BESTELD, VANAVOND BEZORGD!

GRATIS BEZORGING, VANAF 50 EURO

Mooie rouwboeketten bestellen

Het verliezen van een dierbare is een van de moeilijkste ervaringen in het leven. Als vriend of familielid van iemand die rouwt, wil je je steentje bijdragen om je condoleances te uiten en ervoor te zorgen dat ze zich op zo’n trieste tijd geliefd voelen. Het versturen van bloemen is al lang een uiting van medeleven. Rouwboeketten hebben het vermogen om uit te spreken wat het hart voelt als woorden falen of niet toereikend lijken.
Het verzenden van bloemen als een manier om iemands medeleven te uiten is een lange traditie die teruggaat tot voor Christus. In droevige tijden brengen bloemen de boodschap van hoop en duiden ze op mededogen, liefde en warmte. Bloemen hebben in de moderne tijd een tweeledig doel, namelijk het leven eren van degene die is overleden, en troost brengen aan de rouwende familie. Je hebt verschillende keuzes als het gaat om het selecteren van een mooi rouwboeket dat je ware gevoelens uitdrukt.

Bloemen in relatie tot de overledene

Bloemen die worden gebruikt om verdriet en sympathie uit te drukken, zijn er in veel soorten. Als je de betekenis achter de bloemen in verband met de dood, en in sommige gevallen specifieke kleuren kent, kun je de juiste gevoelens overbrengen aan de familie van de overledene.
Voor je opdracht geeft tot het bestellen van een mooi rouwboeket dan moet je misschien nadenken over welke bloemen je kiest. De keuze van het rouwboeket moeten het verhaal vertellen welke relatie je met die persoon hebt gehad. Was de overledene de liefde van je leven? Een naast of ver familielid of een dierbare vriend(in).
Bijvoorbeeld anjers worden vaak gebruikt in een rouwboeket. Als je onschuld en de puurheid van liefde wilt uitdrukken, kies dan voor witte anjers. Als je diepe bewondering voor de overledene wilt uiten, dan moeten rode anjers kiezen dit zijn favoriete bloemen voor verdriet. Om gewoon een gevoel van herinnering aan de persoon te willen uiten, dan is de juiste sympathieke bloemkleur voor anjers roze.

Jouw emotie in het rouwboeket

Tegenwoordig is het mogelijk om rouwboeketten online samen te stellen. Zo kunnen aanbieders als je een mooi rouwboeket online bestelt meedenken en advies geven over welke bloemen je graag in het rouwboeket zou willen zien. Naast uw aanwezigheid en vriendelijke woorden, zijn bloemen een prachtige manier om uit te drukken wat er in uw hart leeft. Voor een gedenkwaardig afscheid is er maar één kans. Wij beloven dat wij je emotie en medeleven vertalen in een mooi rouwboeket met prachtige verse bloemen.