VOOR 11:00 BESTELD, VANAVOND BEZORGD!

ALTIJD EEN GRATIS KAARTJE BIJ HET BOEKET

Gratis bezorging,
vanaf €50,-

Vóór 11:00 uur besteld,
vanavond bezorgd!

Gratis kaartje
meesturen

GRATIS KAARTJE MEESTUREN

VOOR 11:00 BESTELD, VANAVOND BEZORGD!

GRATIS BEZORGING, VANAF 50 EURO

50 rode rozen + gratis vaas

100,00

50 rode rozen met gratis vaas.

Kies zelf gemakkelijk jouw bezorgdag!

Wil je een kaartje schrijven? Dat is bij ons GRATIS.

Rode rozen

Bloemen gegeven met liefde zijn vaak liefdevol ontvangen. Vooral wanneer u rode rozen geeft, een van de meest romantische bloemen die er zijn. Rode rozen zijn niet alleen geliefd vanwege hun betekenis, ze zijn ook gewoon een lust voor het oog. Een boeket rode rozen symboliseert liefde en respect. Verras vandaag nog uw geliefde, vriend of moeder met een prachtig rozenboeket.

Onze favoriet onder de rode rozen
Onze ster onder de rode rozen is de Red Naomi, een roos met een perfect rode kleur en fluweelzachte bladeren. Haar subtiele geur en dieprode kleur maakt dat deze roos niet alleen door ons gewaardeerd wordt. De grotere knop met geurige bladeren is uniek van formaat en geeft uw boeket een extra rozenervaring. Zoekt u iets speelsers dan alleen een roos, dan kan een plukboeket iets zijn voor u.

Betekenis
Het is bekend dat rode rozen symbool staan voor liefde, maar wist u dat het aantal rozen ook een betekenis heeft? Met 50 rode rozen toont u uw onvoorwaardelijke liefde, met 99 belooft u altijd van de ontvanger te houden en met een boeket van 100 rode rozen verklaart u uw eeuwige liefde. Met liefde in gedachten kunt u ook meer ontdekken op onze Love pagina. Wilt u liever rozen sturen naar een goede vriend? Geef dan een oranje roos of een gemengd boeket, symbool voor vriendschap. Prachtig hoe een roos zulke mooie berichten kan overbrengen.

Verzorgingstips
Wij leveren topkwaliteit rozen die gemiddeld een week mooi blijven, maar hoe kunt u zorgen dat uw boeket rode rozen zo lang mogelijk mooi blijft in de vaas? Met onze verzorgingstips kan iedereen zijn boeket rode rozen een langer en mooier leven in de vaas geven.

Schone vaas
- Zeer belangrijk is het gebruik van een schone vaas. Een vieze vaas zorgt dat de rode rozen eerder een tekort hebben aan voedingsstoffen en vocht. Dat verkort hun levensduur. Vul de vaas met warm water, ongeveer 50 graden, en voeg de rozenvoeding toe.
Bladeren verwijderen
- Verwijder de bladeren die onder water komen. Als u deze laat zitten, kunnen ze het water sneller troebel maken.
Steel afsnijden
- Snijd de stelen van de rode rozen schuin af op maat. Doe dit minimaal 2 centimeter vanaf het uiteinde van de steel met een scherp mes of rozenschaar. Zet ze snel in het water om hangende knoppen te voorkomen.
Schoon water
- Alle bloemen, waaronder rode rozen, hebben baat bij vers water. Ververs daarom om de andere dag het water.
Plaatsing van de vaas
- Zet de vaas niet op een plek met tocht of pal in de zon.
Bestellen bij Uwbloemenman
Wist u dat we al meer dan 25 jaar ervaring hebben in de bloemensector? Niet alleen kiezen we de bloemen zorgvuldig uit, we zorgen er ook voor dat alle bloemen en boeketten uit onze webshop dagelijks vers van de veiling komen. Zo bent u verzekerd van de mooiste bloemen die uw interieur lang zullen versieren. Dankzij onze passie hebben we ons bedrijf bij Uwbloemenman zo efficiënt mogelijk ingericht. Op deze manier kunnen we onze passie met iedereen delen. Dit zorgt niet alleen voor een prachtig boeket, maar ook voor een scherpe prijs.

We zorgen ervoor dat u of uw geliefde binnen een werkdag kan genieten van het boeket. Als u voor 11.00 uur in de ochtend bestelt, dan wordt het dezelfde dag nog bezorgd. Met een Track & Trace-code weet u precies wanneer de bezorging plaats zal vinden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “50 rode rozen + gratis vaas” te beoordelen