Over uw bloemenman

 

Uwbloemenman.nl is dé webshop waar u terecht kunt voor een breed assortiment boeketten bloemen voor allerlei gelegenheden. Alle bloemen worden dagelijks vers ingekocht en in onze loods samengesteld tot een boeket. Op de website kunt u kiezen uit een groot aanbod aan standaard voorbeelden. Uiteraard kunnen wij een boeket samenstellen dat helemaal aansluit bij uw wensen.

Verzending door heel Nederland

Wij verzorgen de bezorging door heel Nederland. De boeketten worden verpakt in speciaal daarvoor bestemde bloemendozen waardoor deze altijd vers bij u aankomen. Voor 09:00 uur besteld betekent vandaag nog in huis. Wij verzenden de bloemen per koeriersdienst en de bezorging is van maandag tot zaterdag.  Aangezien wij een efficiënte bedrijfsvoering hebben kunnen wij de boeketten tegen concurrerende prijzen aanbieden. Ook de verzendkosten kunnen wij relatief laag houden. U betaalt voor levering in heel Nederland slechts € 5,99.

Trouwboeket van Uwbloemenman.nl

Verschillende boeketten bloemen

Wilt u uzelf of een ander verrassen met een smaakvol samengesteld boeket vers van de veiling? Dan vindt u bij ons een ruime sortering. Plukboeketten mogen zich verheugen in een steeds toenemende populariteit. Deze bestaan uit plusminus 20 verschillende soorten bloemen in diverse hoogtes. Dit geeft een heel speels effect. Echt een blikvanger in uw interieur. Ook rozen in verschillende kleuren leveren wij. Wilt u een geliefde verrassen? Dan zijn rode rozen al sinds mensenheugenis hiervoor het geëigende middel. Deze worden per stuk aangeboden, het is aan u hoeveel wij uw geliefde mogen aanbieden. Ook voor speciale gelegenheden zoals moederdag waarbij u haar in het zonnetje wilt zetten vindt u ongetwijfeld een passend boeket op de webshop. Er zijn vrolijke en droevige momenten in een mensenleven. Onze binders verzorgen voor u trouw- en rouwwerk op maat.

Wilt u zich dus verzekeren van een dagvers boeket bloemen van hoge kwaliteit, maakt u dan een keuze uit het aanbod op de website of neem telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Met een trouwboeket van Uwbloemenman.nl bent u verzekerd van een mooie dag
 
Hulp nodig?

Hulp nodig?Bel ons via 0318-250130

Ma t/m Vr van 09:00 tot 17:00